Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Το κράτος να δείξει τα δόντια του και να ελέγχει …

Προφανώς θέλουμε όλοι οι νομιμόφρονες πολίτες να έχουμε πλήρη πολιτικά δικαιώματα, ελευθερία έκφρασης, επιχειρηματικότητας, εκπαίδευσης, καλών υπηρεσιών υγείας, μεταφορών, ευκαιρίες εξέλιξης της Παιδείας όλων, ασφάλεια και ήσυχη κοινωνική ζωή.

Δε θέλουμε να βλέπουμε φοροφυγάδας, παρανόμους μετανάστες χωρίς χαρτιά και άδειες παραμονής και εργασίας, αλλοδαπούς αγνώστου προελεύσεως και μέσων διαβίωσης, πελάτες των υπηρεσιών του κράτους δωρεάν με παράλληλη παραβίαση  κάθε έννοιας σεβασμού στη χωρα που ζουν και τρώνε ψωμί και χωρίς σεβασμό σε όσους παρέχουν τις υπηρεσίες.

Και δε θέλουμε να βλέπουμε τις μεικτές πλέον αμάδες γηγενών και εισαγομένων βανδάλων και καταστροφέων εναντίον όλων όσων έχουμε με κόπο και ιδρώτα δημιουργήσει, προσβάλοντας παράλληλα τον Πολιτισμό μας και τα μνημεία μας.

Θα με ρωτήσετε και πως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα σημερινά στραβά και ανεξέλεγκτα που διαπιστώνουμε καθημερινώς και με αυξανόμενη μάλιστα συχνότητα και προκλητικότητα. Και φυσικά με τις ευλογίες κυβερνητικών στελεχών και κομματικών μισθοφόρων και αλληλέγγυων και προκλητικής αδιαφορίας των εντεταλμένων οργάνων..

Η αστυνομία και οι αρχές να ελέγξουν όλους τους αλλοδαπούς για άδειες παραμονής και εργασίας, απασχόληση νόμιμη ή μη, τραπεζικούς λογαριασμούς και κινήσεις, χρήση υπηρεσιών του κράτους (Εκπαίδευσης, Υγείας, Πρόνοιας, Συντάξεων, Επιδομάτων κλπ), τρόπο διαβίωσης, κατοικία και κάθε άλλο στοιχείο που κρίνουν σκόπιμο και απαραίτητο οι αρχές.

Η αστυνομία και οι αρχές να ελέγχουν συστηματικά και αυστηρά τα κινητά τηλέφωνα όλων αν είναι νόμιμα, το περιεχόμενο σακιδίων στη πλάτη νέων κυρίως ατόμων με ειδικά χαρακτηριστικά και άλλα πολλά που είναι ευκολονόητα.

Φυσικά όλα θα πρέπει να γίνονται με σεβασμό στους πολίτες, τα δικαιώματά τους και τις υποχρεώσεις τους απέναντι στους Νόμους. Αλλά και οι πολίτες πρέπει να συμβάλλουν, δεχόμενοι αδιαμαρτύρητα τους απαραίτητους ελέγχους

Προφανώς θα ακούσουμε πολλές αντίθετες απόψεις και ίσως και διαμαρτυρίες. Αλλά αυτά που αναφέρουμε πρέπει να γίνονται συστηματικά και καθημερινά, αν θέλουμε ευνομούμενο κράτος και φιλήσυχη και ασφαλή χώρα.

Για του λόγου το ασφαλές, διαβάστε και την είδηση:

Θεσσαλονίκη: 17 μέλη κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών συνελήφθησαν στη Ροτόντα

Στη σύλληψη 17 ατόμων που φέρονται ως μέλη κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών προχώρησε η αστυνομία στην περιοχή της Ροτόντας στη Θεσσαλονίκη.
Μεταξύ των συλληφθέντων είναι και ένας 23χρονος Μαροκινός που κατηγορείται ως «ιθύνων νους» της εγκληματικής οργάνωσης.
Οι συλληφθέντες είναι ηλικίας από 17 έως 25 ετών και κατάγονται από την Αλγερία, τη Συρία, το Μαρόκο, τη Γεωργία και την Αλβανία … (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:17:59
Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2016 16:11).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου