Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Αδέλφια κάνετε μεγάλο λάθος ...

Διαπραγματεύεστε με την Τουρκία να εγκαταλείψει τα κατεχόμενα σε άλλα χέρια και μάλιστα ορκισμένων εχθρών της, των Κυπρίων, να επαναπατρίσει 40.000 τούρκους στρατιώτες και να εγκαταλείψουν το κυπριακό έδαφος 100 έως 150 χιλιάδες μπρούτοι έποικοι, άσχετοι με τα χώματα της κυπριακής πατρίδας.

Η μπόρα της εσωτερικής προσφυγιάς πέρασε τώρα για τους εκτοπισμένους Κυπρίους και όλοι έχουν τακτοποιήσει τη ζωή τους. Κανείς δεν μπορεί πλέον να προσδοκά περισσότερα και καλύτερες συνθήκες διαβίωσης σε άλλο μέρος. Μόνον συναισθηματική δικαίωση ίσως μπορεί να νοιώσει επιστρέφοντας σε ένα άλλο τόπο που μόνον οι μεγάλης ηλικίας άνθρωποι θυμούνται, κατειλημμένο από αγνώστους, άσχετους και ξένους εποίκους, με ρημαγμένα, εξευτελισμένα και λεηλατημένα τα άγια σύμβολα της πατρίδας, της θρησκείας, του πολιτισμού και της παλιάς (πριν 42 χρόνια) ζωής.

Αφήστε του Τουρκοκύπριους στη μοίρα τους. Συγκεντρωθείτε στα έργα του μέλλοντος και καθοδηγήστε τα παιδιά να αγαπούν τις νέες εστίες τους και να είναι υπερήφανοι για τις εξαιρετικές προοπτικές τους ως πολιτών της ενωμένης Ευρώπης και των θαυμάσιων ευκαιριών που έχουν μπροστά τους.

Δεν ξέρω αν σε λίγες γραμμές σας έδωσα να καταλάβετε τι νοιώθουμε εμείς οι προδομένοι και χειμαζόμενοι Ελλαδιτες και ποια βλέπουμε να είναι η πορείας σας στον Πλανήτη Γη και το συμφέρον σας.

Ακούστε τις ψύχραιμες φωνές του Στέφανου Μάνου και του Χρήστου Ζαχαράκη και προφανώς πολλών άλλων, που συμφωνούν μαζί τους.

Πείτε Δόξα τω Θεώ για όσα ήδη έχετε επιτύχει, κάντε το σταυρό σας και αποτίσατε φόρο τιμής στο Μουσταφά Ακιντζί, που αποκάλυψε τα τουρκικά καταστροφικά σχέδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου