Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Έμαθαν αμέσως τα κόλπα …

Πρόσφυγες έκλεισαν την εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Κιλκίς
Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, μια ομάδα προσφύγων, από αυτούς που νωρίτερα είχαν προχωρήσει σε αποκλεισμό της αερογέφυρας Πολυκάστρου Κιλκίς, έκλεισε επίσης και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της εθνικής οδού. Αποτέλεσμα είναι να παρατηρείται σοβαρό κυκλοφοριακό πρόβλημα.
Πάντως, στις 2:30 το μεσημέρι έληξε η συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν περίπου 150 πρόσφυγες, λίγα μέτρα μακριά από το τελωνείο Ευζώνων, αντιδρώντας με τον τρόπο αυτό στο κλείσιμο των συνόρων. Οι πρόσφυγες επέστρεψαν και πάλι στο ξενοδοχείο όπου διαμένουν στο χωριό Εύζωνοι. (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:15:16, Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016 15:14).

Η μη επέμβαση της αστυνομίας για να απομακρύνει πάραυτα τους 20-30 λαθρομετανάστες που έμαθαν αμέσως τα κόλπα, είτε γιατί είναι  έξυπνοι και μας κατάλαβαν είτε γιατί καθοδηγούνται από επιτήδειους ή αρμόδιους, θα επιτείνει το πρόβλημα και θα δούμε σκηνές απείρου κάλους στο άμεσο μέλλον.

Το κακό στην οικονομία γίνεται καθημερινώς και μεγαλύτερο και φαίνεται να είναι προσχεδιασμένο πρόγραμμα.

Αν κανείς έχει άλλη ερμηνεία αν μας την πει.

ΥΓ: Προφανώς κάποιοι τους καθοδηγούν και βάζουν πλάτες. Και πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες και να τους μαντρώσουν και αυτούς η αστυνομία και οι κκ. εισαγγελείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου