Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Και στο βάθος οριστική λύση για το Μέγαρο …

«… Μειώνονται τα εμπόδια για την προώθηση της «μεγάλης» και «οριστικής λύσης» στα προβλήματα του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών μέσω σχετικής νομοθετικής πρωτοβουλίας.

 
Μπροστά στην τελική διευθέτηση των προβλημάτων που ταλανίζουν τα τελευταία χρόνια το Μέγαρο Μουσικής. 
Με χθεσινή ομόφωνη απόφασή του, ο Σύλλογος των Φίλων της Μουσικής εξουσιοδοτεί τον πρόεδρό του, τον νομικό Πάνο Δημαρά, να συζητήσει στο πνεύμα των πάγιων θέσεων του συλλόγου τις τελικές λύσεις που επεξεργάζονται από κοινού τους τελευταίους μήνες ο Οργανισμός Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και το Ελληνικό Δημόσιο …» (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 10 Ιανουαρίου 2014).

Έχουμε ξαναγράψει για το Μέγαρο (βλέπετε http://simpleandclear.blogspot.gr/2013/07/blog-post_9336.html ) και φυσικά δεν πήραμε απάντηση.

Το Μέγαρο είναι κατ’ εμάς η μεγαλύτερη απόδειξη διαπλοκής, του απόλυτου συστήματος που κατασκεύασαν πολιτικοί και ελίτ του πλούτου, διασπάθισης δημοσίου χρήματος, λογικής «κάνουμε ότι γουστάρουμε χωρίς να ρωτάμε κανένα» (γιατί οι ηλίθιοι πολίτες δεν ξέρουν τι τους γίνεται και δεν πρέπει  να έχουν άποψη), υπεροψίας, απληστίας και άλλων πολλών αρετών των συγχρόνων «ταγών» της χειμαζόμενης ελληνικής κοινωνίας. 

Εξετάστηκε κκ. αρμόδιοι – προφανώς της ίδιας λογικής με το μακαρίτη Λαμπράκη και Σία – να ιδιωτικοποιηθεί το επίμαχο τμήμα του συγκροτήματος ή η λύση που θέλετε ( … Με το προωθούμενο νομοσχέδιο η νέα πτέρυγα του συγκροτήματος μεταβιβάζεται στο κράτος, το οποίο με τη σειρά του θα το παραχωρήσει στον ΟΜΜΑ προς χρήση …) σας βολεύει, αδιαφορώντας για τα ελλείμματα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου