Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Το φακελάκι στους γιατρούς να αντικατασταθεί με προσφορά των ασθενών στο ίδρυμα …

Η καλή είδηση (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 20 Οκτωβρίου 2010): «Πόλεμο» στη μίζα, τη διαφθορά και το φακελάκι έχει ανοίξει η Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) η οποία άρχισε να διανέμει αφίσα στην οποία αναγράφεται «Φίλε συμπολίτη αν σου ζητήσουν φακελάκι δώσε ένα άδειο. Μη συμμετέχεις βοήθησε να απαλλαγούμε από τη διαφθορά.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ΟΕΝΓΕ Δημήτρης Βαρνάβας η αφίσα μέχρι την Παρασκευή θα έχει διανεμηθεί σε όλες τις Ενώσεις Νοσοκομειακών Ιατρών της χώρας προκειμένου να αναρτηθεί σε όλα τα νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας …».

Προτείνουμε όλες οι μονάδες του ΕΣΥ, ΙΚΑ κλπ. να ανοίξουν ειδικούς τραπεζικούς λογαριασμούς (γίνεται ήδη με πολλούς μη κερδοσκοπικούς φορείς όπως για παράδειγμα το Χαμόγελο του Παιδιού, την ΟΥΝΕΣΚΟ κλπ.), στους οποίους οι πολίτες εύκολα να μπορούν να καταθέτουν ποσά ως ένδειξη της ευαρέσκειας τους για τις υπηρεσίες που δέχτηκαν. Να υπάρχει και ειδικό σημείο όπου οι πολίτες θα μπορούν να αναφέρουν τους λόγους, αν το επιθυμούν καθώς και τα ονόματα των ιατρών, νοσηλευτών και διοικητικών οι όποιοι αξίζουν συγχαρητηρίων και μνείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου